top of page

Prenumeration på grönsaker

FULLBOKAT 2024

Att driva en småskalig gård på enbart direktförsäljning är en fantastisk möjlighet där vi får en direkt koppling till varandra och landskapet som försörjer oss med mat igen.

 

Att bli prenumerant på grönsaker underlättar för oss att planera vår tid och vår verksamhet samtidigt som du som kund får de finaste grönsakerna levererade hem till dig på ett bekvämt sätt. Du lär dig också per automatik att äta grönsaker efter säsong, får tillagningstips och stärker sveriges självförsörjningsgrad samtidigt som du garanterat minskar antalet "matmil" för din egen konsumtion av grönsaker jämfört med att handla från butik.

Allt är odlat på ett hållbart sätt utan bekämpningsmedel och konstgödsel och vi är noga med att undvika att förbruka några av de egna tillgångarna av fungerande ekosystem ovan och under jord så att den här verksamheten kan forsätta försörja människor och djur i många generationer till.

Hållbarheten och näringsinnehåll är exeptionell då allt skördas i huvudsak samma dag som leverans. Man kan räkna med minst en vecka längre hållbarhet än det från butik förutsatt att man följer de råd om förvaring som man får med sin första leverans. 

För närvarande erbjuder vi denna tjänsten främst längs följande rutt. Älekulla-Torestorp-Öxabäck-Örby-Kinna-Skene Men får vi intresse från något annat område och det inte ligger för långt bort kan vi eventuellt utöka med dessa. 

Man har möjlighet att pausa upp till 4 veckor om man exempelvis är bortrest. Pausar man mer än så betalar man ändå för dessa uteblivna kassar men det är ju roligare att vidarebefordra sin prenumeration till en granne.

Anmäl intresse genom att skicka ett mail med namn, adress, telefonnummer och vilket alternativ du vill ha till lillegardfarfarm@gmail.com

20210918_092500.jpg

Orginalkassen - Detta är alternativet där man får allra mest grönsaker för pengarna och för dig som är sugen på att testa hela utbudet under större delen av säsongen. Dessa kunder är antingen vana att ha en kost med mycket grönsaker eller önskar att de hade det. Vid varje leverans får man förutom grönsaker också receptförslag. Kassarna är lättare i början och blir tyngre ju längre säsongen går.

Frekvens: Varje eller varannan vecka

Leverans: Hem till din dörr

Mängd: 8-10 grönsaker beroende på säsong

Period: V22-V37 med möjlighet att förlänga efter tillgång på hösten.

Pris: 260 kr per leverans

Betalning: Faktura (hälften i förskott)

20210610_160041_edited.jpg

Orginalkassen Juni 2021

Weekendkassen -Denna kassen passar dig som mest lagar mat på helgerna eller bor i ett mindre hushåll som inte äter jättemycket grönsaker men ändå uppskattar bra kvalité och att testa något nytt då och då. Består av utvalda delar av orginalkassen.

Frekvens: Varje eller varannan vecka

Leverans: Hem till din dörr

Mängd: 4-6 grönsaker beroende på säsong

Period: V22-V37 med möjlighet att förlänga efter tillgång på hösten.

Pris: 175 kr per leverans

Betalning: Faktura (hälften i förskott)

20210715_153639.jpg

Orginalkassen Juli 2021

Testa-på-kassen- Detta alternativet passar dig som vill testa på ovanstående under säsongen när det finns möjlighet och kapacitet

Frekvens: Enstaka leveranser när det ges möjlighet

Leverans: Hem till din dörr

Mängd: Enligt valt alternativ ovan

Period: -

Pris: Enligt ovan 

Betalning: Faktura (Efterskott)

*För att hålla nere adminsitrationsarbetet

20210819_154843_edited.jpg

Orginalkassen Augusti 2021

bottom of page